Overslaan
Altijd gratis en binnen 24uur verzonden

Verzenden en Retour

Verzending

Wij streven ernaar om uw producten te leveren binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht het echter toch afwijken van het gestreefde doel, dan zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Wij maken gebruik van PostNL voor het versturen van onze bestellingen.
Zodra bij ons de betaling is verwerkt beginnen wij direct met het verwerken van uw bestelling. 
Als de bestelling overgedragen is aan de pakketdienst zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. U zult van ons een email ontvangen met daarin een track&trace code. 

Houdt er wel rekening mee dat in deze tijden van de corona-pandemie de bezorgtijden kunnen afwijken. 


Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@comsecure.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Snelle levering

Op werkdagen voor 15:00 besteld. Volgende dag in huis.

Verzending

Altijd gratis verzending!

Bescherming

Privacy gegarandeerd.