Overslaan
Altijd gratis en binnen 24uur verzonden

Over Comsecure

Comsecure is ontstaan als een tegenbeweging op het massaal verzamelen van persoonlijke data waarbij voortdurend inbreuk wordt gemaakt op privacy. Vaak worden deze data (al dan niet  moedwillig) gelekt. Maar persoonlijke informatie en data zouden precies dat moeten zijn, persoonlijk.

Maak van Privacy een Prioriteit is ons Motto. Vanuit wetgeving wordt er momenteel te weinig gedaan en is het aan de gebruikers zelf om hier het voortouw in te nemen. Comsecure probeert hierin te faciliteren door constant op zoek te gaan naar moderne, privacy vriendelijke alternatieven voor het digitale leven die zo minimaal mogelijk inleveren op gebruikersgemak.

De producten die we aanbieden zijn door onszelf onderzocht en zijn naar ons idee momenteel de best beschikbare (alternatieve) oplossingen.

Het Comsecure blog is erop gericht om de lezer te voorzien van meer bewustzijn m.b.t. privacy en veiligheid in de digitale wereld. Hier zullen we proberen zoveel mogelijk actualiteit te plaatsen omtrent dit onderwerp en te voorzien van tips en handige weetjes.

Heeft u zelf ideeën, tips of wilt u op een andere manier bijdragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Snelle levering

Op werkdagen voor 15:00 besteld. Volgende dag in huis.

Verzending

Altijd gratis verzending!

Bescherming

Privacy gegarandeerd.