Overslaan
Altijd gratis en binnen 24uur verzonden

Disclaimer

Dank voor uw interesse in Comsecure. De op deze website gebruikte content met inbegrip van handelsnaam, merken, afbeeldingen, teksten en downloadbare bestanden – en de daarop rustende intellectuele eigendomsrechten zijn eigendom van Comsecure en/of licentiegevers die Comsecure toestemming hebben gegeven om deze content te gebruiken.

Wij beschermen de Comsecure content met zorg. Indien u gebruik wenst te maken van de Comsecure content dan dient u voorafgaand aan het gebruik daarvan toestemming aan ons te vragen en deze toestemming van ons te verkrijgen. Een verzoek voor dergelijke toestemming kan worden gedaan via info@comsecure.nl

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.
Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Comsecure behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op. 

Snelle levering

Op werkdagen voor 15:00 besteld. Volgende dag in huis.

Verzending

Altijd gratis verzending!

Bescherming

Privacy gegarandeerd.