Overslaan
Altijd gratis en binnen 24uur verzonden
Comsecure's signaalblokkerende hoes

Onze vernieuwde signaalblokkerende hoes blokkeert alle straling. Onder andere RFID, GPS, 4G, 5G, Wi-Fi en meer.

Testimonials

Ik heb een hoesje gekocht voor zowel mijn telefoon als mijn autosleutel. Werkt goed. Levering & communicatie was ook snel.

TwanDeGraaf

Mooi ding. Blokkeert alle signalen op de telefoons en is vrij ruim. Het materiaal voelt kwalitatief aan. Zeker een aanrader.

Klaas212312

Mooi hoesje. Zeer handig en beschermt meteen mijn telefoon.

Kain225argos

Comsecure beschermhoezen zijn nu voorzien van een hoogwaardige dubbele aluiminium coating De hoes blokkeert echt álle signalen. RFID, Wi-Fi, 4G, 5G, GPS, etc.

Signaalblokkerend materiaal

Signaalblokkerend materiaal

Het materiaal van de Comsecure signaalblokkerende hoezen is voorzien van een dubbele hoogwaardige aluminium coating, waar andere beschermhoezen vaak vertrouwen op een enkele laag bescherming.

Dat zorgt ervoor dat de hoes niet alleen beter beschermd, maar ook veel langer meegaat!

Kwaliteit is essentieel.

Bescherming van Nederlandse bodem

Bescherming van Nederlandse bodem

Comsecure is ontstaan vanuit een passie voor databeveiliging. Met onze producten garanderen wij optimale bescherming tegen diefstal, skimming en straling. Met onze hoes wordt het signaal optimaal geblokkeerd.
Onze hoezen met dubbele hoogwaardig aluminiumcoating houden echt alle signalen buiten!

Wij staan 100% achter ons product. Niet tevreden? Geld terug.

Onze beschermhoezen werken als een Faraday-kooi, een omhulsel dat is ontworpen om elektrische velden buiten te houden. De binnenste laag van de hoes is gemaakt van een speciaal materiaal dat radiogolven blokkeert. Dit betekent dat wanneer uw apparaat in de anti-skim hoes is geplaatst het signaal dat het normaal uitzendt wordt geblokkeerd, waardoor potentiële dieven geen toegang kunnen krijgen tot uw gevoelige informatie

De Comsecure signaalblokkerende beschermhoezen blokkeren álle signalen, waaronder RFID, GPS, 5G/4G. Wanneer je gebruik maakt van de hoes blokkeer je effectief alle stralingsbronnen.

Hoewel de RFID hoes het signaal blokkeert wanneer een apparaat erin is geplaatst, werken uw apparaten nog steeds normaal zodra ze uit de hoes zijn verwijderd. Het is belangrijk om op te merken dat sommige functies, zoals contactloos betalen of keyless entry, niet werken wanneer het apparaat in de hoes zit.

Hoewel onze RFID-beschermhoezen voornamelijk zijn ontworpen voor anti-diefstal en anti-straling, bieden ze ook een zekere mate van bescherming tegen water. Ze zijn echter niet volledig waterdicht, dus we raden u aan uw apparaten niet in de buurt van water te brengen als ze in de hoes zitten.

Met de juiste zorg kan een RFID hoes lang meegaan. Hoewel de exacte levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en de behandeling, kunt u verwachten dat onze hoezen jarenlang een hoogwaardige signaalblokkering bieden.

We bieden een verscheidenheid aan maten om aan uw behoeften te voldoen. Om de juiste maat te kiezen, meet u eenvoudig de afmetingen van uw apparaat en vergelijkt u deze met de afmetingen die in de productbeschrijving worden vermeld. Als u hulp nodig heeft, staan wij altijd klaar om u te helpen.

De verwachte levertijd voor bestellingen varieert, maar we streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met trackinginformatie.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de ongebruikte RFID hoes binnen 14 dagen na aankoop retourneren voor een volledige terugbetaling. Zorg ervoor dat u de hoes in de originele verpakking en met alle bijbehorende accessoires terugstuurt.

Ja, onze RFID-beschermhoezen zijn zeer effectief in het blokkeren van signalen van keyless entry autosleutels. Dit betekent dat ze een extra laag anti-diefstal bescherming bieden voor uw voertuig door te voorkomen dat dieven het signaal van uw sleutel kunnen kopiëren of versterken om toegang te krijgen tot uw auto.

Snelle levering

Op werkdagen voor 15:00 besteld. Volgende dag in huis.

Verzending

Altijd gratis verzending!

Bescherming

Privacy gegarandeerd.