Overslaan
Altijd gratis en binnen 24uur verzonden
Blokkeer het RFID signaal van je keyless entry autosleutel

Voorkom autodiefstal met de Comsecure signaalblokkerende hoes

Criminelen kunnen met speciale hardware het RFID signaal van uw autosleutel opvangen. Vervolgens kunnen zij met speciale software het signaal kopiëren en gebruiken om toegang tot uw auto te krijgen.

  • Onze Autosleutel RFID Anti-Diefstal Beschermhoes maakt gebruik van een dubbele laag signaal blokkerende stof. Hierdoor wordt het signaal van je autosleutel geblokkeerd, waardoor dieven geen toegang hebben tot je auto via keyless entry skimmen. Deze effectieve beveiligingsmaatregel zorgt ervoor dat je met een gerust hart je auto kan parkeren, wetende dat je autosleutel veilig is en niet op afstand gekopieerd kan worden.
  • Het materiaal van de Comsecure signaalblokkerende beschermhoezen is voorzien van een dubbele hoogwaardige aluminium coating, waar andere beschermhoezen vaak vertrouwen op een enkele laag bescherming.
  • De hoes biedt daarmee een optimale bescherming tegen diefstal van jouw auto omdat het signaal van je keyless-entry autosleutel effectief wordt geblokkeerd.

Testimonials

Sinds ik het hoesje in gebruik heb genomen kan ik mijn auto met een gerust gevoel op de oprit zetten. Het is een klein prijsje voor de bescherming die het biedt. Topproduct!

StarGazer

De hoes blokkeert het signaal van de sleutel zeer effectief wanneer deze niet in gebruik is. Dit is zeker een van de beste aankopen die ik dit jaar heb gedaan!

WiesHS

Ik ben eerder slachtoffer geworden van diefstal via relay en wilde niet nog een keer zo'n situatie meemaken. Het is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Ik raad het iedereen aan!

AWATraveler42

Onze RFID-beschermhoezen werken als een Faraday-kooi, een omhulsel dat is ontworpen om elektrische velden buiten te houden. De binnenste laag van de hoes is gemaakt van een speciaal materiaal dat radiogolven blokkeert. Dit betekent dat wanneer uw apparaat in de anti-skim RFID hoes is geplaatst, het signaal dat het normaal uitzendt, wordt geblokkeerd, waardoor potentiële dieven geen toegang kunnen krijgen tot uw gevoelige informatie

De Comsecure signaalblokkerende beschermhoezen blokkeren álle signalen, waaronder RFID, GPS, 5G/4G. Wanneer je gebruik maakt van de hoes blokkeer je effectief alle stralingsbronnen.

Nee, wanneer uw keyless entry autosleutel in de RFID-beschermhoes is geplaatst, zal deze niet werken. De hoes is ontworpen om radiogolven te blokkeren, waaronder het signaal van uw autosleutel. Dit betekent dat zolang de sleutel in de hoes zit, het signaal wordt geblokkeerd en de auto niet zal reageren op de keyless entry functie.

Dit is juist een beveiligingsfunctie: het voorkomt dat dieven het signaal van uw sleutel kunnen oppikken en kopiëren om uw auto te openen. Wanneer u de sleutel uit de hoes haalt, werkt de keyless entry functie weer normaal.

Met de juiste zorg kan een beschermhoes lang meegaan. Hoewel de exacte levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en de behandeling, kunt u verwachten dat onze hoezen jarenlang een hoogwaardige signaalblokkering bieden. Gaan langer mee dan reguliere signaalblokkerende hoezen omdat we gebruik maken van een dubbele laag hoogwaardige aluminiumcoating.

De verwachte levertijd voor bestellingen varieert, maar we streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met trackinginformatie.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de ongebruikte RFID hoes binnen 14 dagen na aankoop retourneren voor een volledige terugbetaling. Zorg ervoor dat u de hoes in de originele verpakking en met alle bijbehorende accessoires terugstuurt.

Ja, onze RFID-beschermhoezen zijn ontworpen om signalen van verschillende pasjes en apparatuur te blokkeren. Wanneer u een apparaat of een pasje in de hoes plaatst, zoals creditcards, identiteitskaarten, sleutelpassen en mobiele telefoons, wordt het signaal dat ze uitzenden effectief geblokkeerd. Dit betekent dat geen enkel ongeautoriseerd apparaat de informatie kan lezen of kopiëren zolang het binnen de hoes zit

Snelle levering

Op werkdagen voor 15:00 besteld. Volgende dag in huis.

Verzending

Altijd gratis verzending!

Bescherming

Privacy gegarandeerd.